Welkom bij / Welcome to Dickhaut Veilinghuis Maastricht

Catalogus Kunst- en Antiekveiling 23-26 september

Catalogue Art and Antiques Auction 23-26 September

roede600.jpg

Inbreng voor de decemberveiling mogelijk na afspraak.

Voor deze 'Kerstveiling' zijn we nog op zoek naar objets d'art, vintage wijnen, nationaal en internationaal bekende kunstenaars, gouden en antieke munten, gemerkte designobjecten etc.

Als u vragen heeft over het inbrengen van kunstvoorwerpen voor één van onze veilingen kunt u een mail sturen naar info@veilingmaastricht.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op (+31)433213095. Hou er aub rekening mee dat een bezoek aan het veilinghuis met in te brengen kunstvoorwerpen enkel mogelijk is op afspraak. 

Bent u niet in staat om langs te komen dan kunt u een foto van het object sturen via e-mail. Aan de hand van de foto kunnen wij beoordelen of het object geschikt is voor veiling. Ook kunnen we - indien u meerdere of moeilijk te transporteren stukken heeft- bij u langs komen voor een taxatie. Deze taxatie is kosteloos mits het een mondelinge waardering ten behoeve van een veiling betreft.  

Wenst u informatie over (de kosten van) een verdelings-, verzekerings- en/of inboedeltaxatie, dan kunt u ons ook op deze manier bereiken. Onze gecertificeerde RegisterTaxateur helpt u graag verder.

Graag tot ziens in ons veilinghuis!

Hans en Jeanette Dohmen-van der Heijden, Robin Juchem en drs. Vanessa Vaes.

Weet ook dat wij actief zijn onder de namen veiling Maastricht, Maastrichts veilinghuis Dickhaut en Venduehuis Maastricht   

Maak Kennis met Venduehuis Dickhaut Maastricht

filmpje.jpg


kinart_1.jpg

leeuw.jpg

spronken.jpg

oranjestoel.jpg


© 2009-2022 Venduehuis Dickhaut® | Bredestraat 23a, 6211 HA Maastricht, Nederland | tel. +31-43-3213095 | fax +31-43-3259384

Deze website maakt gebruik van cookies t.b.v. Google Analytics.

Veiling- en inzendvoorwaarden | Privacyverklaring