Vervoer van de goederen

Contact over verzending uitsluitend per e-mail s.v.p. (gegarandeerd de volgende werkdag antwoord)

Verzenden van goederen komt voor risico van de koper

Het verzenden van goederen komt voor risico van de koper. De medewerkers van Venduehuis Dickhaut pakken de goederen zo goed mogelijk in. Het blijft echter raadzaam om grotere en kwetsbare voorwerpen zelf af te halen. Glaswerk, keramiek en schilderijen geschilderd op doek zijn niet geschikt voor verzending. Verzendbedrijven aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor breuk en beschadigingen. De verzekering van de hieronder genoemde waarde van het pakket geldt alleen in het geval dat het pakket tijdens de verzending zoek raakt.

Verzending van goederen

De gekochte goederen kunnen voor risico van de ontvanger verzonden worden. De pakketten worden verzekerd verzonden zodra de betaling door ons ontvangen is. De goederen kunnen slechts dan worden verzonden als de betaling op onze bankrekening bijgeschreven is. 

Pakketten (o.a. koker of TPG-post doos met prenten, pakket boeken en sealbag)


Verzekerd waarde Gewicht

Kosten

Binnen Nederland

Tot € 500,-

0 - 10 Kg

10-20 Kg 

20 - 30 Kg 

€ 20,-

€ 30,- 

€ 35,-


Tot € 5.500,-

0 - 10 Kg

10-20 Kg 

20 - 30 Kg

€ 25,-

€ 35,- 

€ 40,- 

Europa en buiten Europa Prijs op aanvraag

Voor het verzenden van schilderijen gelieve contact met ons op te nemen via email. Meestal moeten schilderijen in speciale schilderijdozen verzonden worden en dit kost iets meer.

Grote of zware objecten

Indien een goed groter is dan bovenstaande afmetingen of  te zwaar is om voor verzending in aanmerking te komen, dient u zelf voor een vervoerder/transportorganisatie te zorgen.Op aanvraag kunnen wij dit ook voor u verzorgen.  Denkt  u aan het meebrengen van voldoende mankracht om de goederen te transporteren.

Betaling van gekochte goederen

De goederen dienen uiteraard betaald te zijn voordat ze verstuurd kunnen worden - u kunt het bedrag op onze bankrekening storten:

Naam:
Stichting Derdengelden Venduehuis Dickhaut
Bredestraat 23A
6211 HA Maastricht

IBAN NL67ABN0554697831 - BIC ABNANL2A