Veilingen

Venduehuis Dickhaut te Maastricht organiseert online veilingen voor kunst en antiek waarin online meegeboden kan worden. Deze online veilingen duren 3 dagen. Alle goederen zijn bij Venduehuis Dickhaut aanwezig en zijn beoordeeld door onze experts, zodat voor deze online veilingen dezelfde garanties en condities gegeven kunnen worden als voor traditionele veilingen.

De kavels bekijken

Van elk kavel is/zijn één of meerdere foto’s en een omschrijving beschikbaar op deze website. Op verzoek kunnen nadere conditierapporten verstrekt worden. Tevens kunnen de goederen bij Venduehuis Dickhaut bekeken worden tijdens onze kijkdagen,van vrijdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur,  Op maandag de laatste veilingdag van 11.00 - 21.00 uur.

Online veilingen meebieden

Wilt u in deze online veilingen meebieden? Vraag dan via de knop ‘inloggen’ een inlogcode en een password aan. De code en het password zijn uniek en persoonlijk en kunnen in iedere online veilingen van Venduehuis Dickhaut gebruikt worden. Meebieden kan vervolgens door op de knop bieden te klikken naast de catalogusomschrijving van het betreffende kavel. U geeft uw maximum aan, de computer biedt voor u vervolgens steeds één bod hoger dan de stand tot dan toe. Een bod dat via deze weg uitgebracht is, is even onomkeerbaar als een bod dat in de zaal uitgebracht wordt tijdens een traditionele veiling. Tijdens de laatste uren van de veiling wordt er toezicht gehouden door een notaris. Meer uitleg over het bieden? Klik hier

Schriftelijk meebieden

Geeft u er de voorkeur aan om schriftelijk mee te bieden, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt uw maximale biedingen (excl. 28% opgeld) per email of fax aan ons doen toekomen.

Betaling en afhalen van de goederen

Na afloop van de online veilingen ontvangt u per e-mail de rekening van uw succesvolle biedingen. Aankopen in de internetveilingen dienen binnen 5 werkdagen betaald en afgehaald te worden. De betaling kan per bank of contant geschieden. Voor informatie over eventueel vervoer van de goederen, kunt u met ons contact opnemen.

Voorwaarden online veilingen

Op alle aankopen in de online veilingen zijn onze veilingvoorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, tel.nr. 043-3213095 (elke werkdag van 9.30 – 17.30 uur) of via e-mail: info@veilingmaastricht.nl.


© 2009-2024 Venduehuis Dickhaut® | Bredestraat 23a, 6211 HA Maastricht, Nederland | tel. +31-43-3213095 | fax +31-43-3259384

Deze website maakt gebruik van cookies t.b.v. Google Analytics.

Veiling- en inzendvoorwaarden | Privacyverklaring