Geschiedenis

Venduehuis Dickhaut BV werd opgericht in 1930 door de familie Dickhaut. Sinds 1 oktober 2004 zijn Hans en Jeanette Dohmen de eigenaren van het veilinghuis. Het Venduehuis is aangesloten bij de TMV, de Federatie van Taxateurs Makelaars Veilinghouders in Roerende Zaken (http://www.federatie-tmv.nl).

Wij zijn  actief onder  de namen veilinghuis Maastricht, veilingmaastricht en venduehuis Maastricht. 

Locatie

De ligging van Venduehuis Dickhaut BV in de Euregio zorgt ervoor dat het bedrijf een internationale clientèle heeft, naast Nederlanders zijn er ook kopers en verkopers uit België en Duitsland. Het veilinghuis ligt in Maastricht aan de Bredestraat, een zijstraat van het Vrijthof, in het 'antiekkwartier' van de stad.

Hoofdlijnen

Hoe kan ik kopen?

  • U kunt meebieden via internet
  • Alle kavels in de internetveiling zijn tijdens de kijkdagen te bezichtigen in het veilinghui

Hoe kan ik stukken inbrengen?

Dan hoef u enkel contact op te nemen met ons kantoor 0433213095 of info@veilingmaastricht.nl. In principe eindigt de deadline steeds 1 maand voor een veiling begint. Uiteraard is in sommige gevallen een uitzondering mogelijk. Foto's opsturen op voorhand kan uiteraard ook. Daar we veel foto's ontvangen via de mail verzoeken we u deze via Wetransfer door te mailen ofwel 1 afbeelding per mail.  

© 2009-2024 Venduehuis Dickhaut® | Bredestraat 23a, 6211 HA Maastricht, Nederland | tel. +31-43-3213095 | fax +31-43-3259384

Deze website maakt gebruik van cookies t.b.v. Google Analytics.

Veiling- en inzendvoorwaarden | Privacyverklaring