Kopen bij Venduehuis Dickhaut

Internet Kunst- en Antiekveiling

Venduehuis Dickhaut organiseert Kunst- en Antiekveilingen via internet. In deze veilingen kan men vanaf de eerste tot en met de laatste dag van de veiling meebieden via het internet.  De kijkdagen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk, ook voor diegenen die niet specifiek iets zoeken maar alleen komen genieten van de mooie stukken en de sfeer tijdens deze dagen. In de zaal zijn medewerkers van Venduehuis Dickhaut aanwezig, die u graag een toelichting geven, assisteren bij het nader bekijken van de goederen en vragen kunnen beantwoorden. De stukken worden verkocht in de toestand waarin ze zich op de kijkdagen bevinden, het verdient dus de voorkeur deze dagen te bezoeken. Voor specifieke informatie over de werkwijze van de internetveiling klikt u hier.

Catalogus

De catalogus van de te veilen stukken wordt gepubliceerd op deze website, waarbij er van elk kavel een foto beschikbaar is. Er wordt bij elk kavel een richtprijs vermeld, deze is slechts bedoeld als richtlijn, de uiteindelijke prijs kan ook lager of hoger uitvallen. Op deze website zijn ook de veilingvoorwaarden te lezen die van toepassing zijn op de aankopen bij Venduehuis Dickhaut.

Maastricht ligt niet naast de deur

Maastricht ligt niet voor iedereen naast de deur. Aan wie in het geheel niet in de gelegenheid is ons veilinghuis te bezoeken, bieden wij ook de service om conditierapporten te verstrekken. Venduehuis Dickhaut geeft dan naar beste eer en geweten een indruk van de conditie van het stuk, waarbij opgemerkt moet worden dat dit natuurlijk een subjectief oordeel is. U kunt conditierapporten opvragen door een e-mail te sturen naar info@veilingmaastricht.nl.

Bieden in de internetveiling

In de internetveiling vindt het bieden geheel op de website plaats. Voor meer uitleg over het bieden in de internetveiling klikt u hier, voor meer informatie over de werkwijze van de internetveiling klikt u hier.  

Afhalen van gekochte goederen

Goederen die in de internetveiling zijn aangeschaft, dienen binnen vijf werkdagen na de veiling  betaald en afgehaald te worden.  Het opgeld bedraagt 28%. Omdat de aankopen bij Venduehuis Dickhaut onder de margeregeling vallen, is het niet mogelijk om de BTW die in het bedrag opgenomen is gerestitueerd te krijgen. De aankopen kunnen na contante betaling meteen worden meegenomen. Helaas is betalen met een pin- of creditcard niet mogelijk. Voor grotere stukken kunnen wij u adviseren over het vervoer, woont u buiten de regio Maastricht dan zijn wij u ook graag van dienst voor eventuele verzending van de kavels. 

Resultaten op internet

De resultaten van de internetveilingen zijn meteen op de website beschikbaar. Vanwege de grote drukte na de veiling is het helaas niet mogelijk om telefonisch uitslagen te verstrekken.

Meer informatie

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u uiteraard altijd even contact opnemen met één van onze medewerkers: tel.nr. 043-3213095 of e-mail info@veilingmaastricht.nl.

Wij hopen u op één van onze kijkdagen te mogen begroeten!

© 2009-2024 Venduehuis Dickhaut® | Bredestraat 23a, 6211 HA Maastricht, Nederland | tel. +31-43-3213095 | fax +31-43-3259384

Deze website maakt gebruik van cookies t.b.v. Google Analytics.

Veiling- en inzendvoorwaarden | Privacyverklaring